Ν. Πατσαρίνος: Να παραμείνει η Υγεία δημόσιο αγαθό

0

Στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και τις ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) 1 και 2 που στεγάζονται σε αυτό, βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (26/9/19) το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Πατσαρίνος, μαζί με τον συνυποψήφιό του στο νομό, τέως Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, συνοδεύοντας τον αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού και τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Μιλτιάδη Ζαμπάρα, κατά την επίσκεψη τους στην Καλαμάτα.

Μετά την ενημέρωσή τους για τα θέματα των συγκεκριμένων μονάδων από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Παναγιώτη Κατσαφάδο, ξεναγήθηκαν στους χώρους και συνομίλησαν με το προσωπικό.

Η σύσκεψη στο γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας Γιώργου Μπέζου

Ακολούθησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παρών ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Κωνσταντινέας.

Κατά την υποδοχή ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος αναφέρθηκε στη σοβαρή δουλειά που έχει γίνει ειδικά τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο, με τη στήριξη της Κυβέρνησης, καθώς και σε έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη. Η συνέχεια δόθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου όπου υπήρξε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Από τη συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου

Σε παρέμβασή του ο Νίκος Πατσαρίνος αναφέρθηκε στη μάχη που δίνεται από την Κυβέρνηση για να παραμείνει η Υγεία δημόσιο αγαθό και να μην περάσει στον ιδιωτικό τομέα, ενώ έκανε λόγο και για το εξαιρετικά σημαντικό μέτρο της ελεύθερης πρόσβασης των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία της χώρας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Πατσαρίνος κατά την παρέμβασή του

Οι πρωινές επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με συνάντηση στη μονάδα «Κύτταρο» του ΚΕΘΕΑ στη Σπερχογεία, που συνέπεσε και με τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.