Ν. Πατσαρίνος: Η ΔΕΗ στυλοβάτης της ενέργειας στη χώρα

0

Συναντήσεις με διοίκηση και εργαζόμενους στη ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ της Καλαμάτας είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Πατσαρίνος.

Κατ’ αρχάς ενημερώθηκε από τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Γιώργο Καράμπελα για προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν, όπως η υποστελέχωση, η έλλειψη συγκεκριμένων υλικών, αλλά και η απουσία της ΔΕΗ από τη σημαντική δράση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο Νίκος Πατσαρίνος επεσήμανε τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την πλευρά της Κυβέρνησης για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ, ενάντια στον κατακερματισμό της, την ιδιωτικοποίηση και την περεταίρω υποβάθμισή της. Τόνισε δε ότι, παρά τη συνεχόμενη συκοφάντηση, παραμένει σήμερα βασικός στυλοβάτης της ενέργειας στη χώρα.

«Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί από πλευράς μας, θέτοντας σαν στόχο τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση, με πιο δυναμική παρουσία της ΔΕΗ στον τομέα της ενέργειας. Αυτό εξάλλου εντάσσεται στα τελευταία μέτρα της Κυβέρνησης για την ενέργεια στη χώρα (Υδρογονάνθρακες, μεταφορά φυσικού αερίου κ.λπ.) όπου σημαντικό μέρος αφορά την ενίσχυση του δικτύου της ΔΕΗ και τη βελτίωση της παροχής ρεύματος στις νησιωτικές περιοχές, μέσω της υποθαλάσσιας

σύνδεσης της Αττικής και της Πελοποννήσου με την Κρήτη και τα Νησιά του Αιγαίου» σημείωσε ο κ. Πατσαρίνος. Τέλος παρατήρησε ότι το χρέος της ΔΕΗ μειώθηκε και υπήρξε μακροχρόνια ρύθμιση για το δανεισμό της, χωρίς να γίνει αύξηση στα τιμολόγια, αντίθετα επιτεύχθηκαν μειώσεις.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το Δήμο Καλαμάτας, το χώρο όπου εργάζεται εδώ και 35 χρόνια, επισκέφθηκε ως υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Νίκος Πατσαρίνος σήμερα το μεσημέρι. Εγκάρδια ήταν η υποδοχή από τους συναδέλφους του, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ενώ ο ίδιος τους ευχαρίστησε θερμά.

Την Τετάρτη το βράδυ ο Νίκος Πατσαρίνος μαζί με την συνυποψήφιά του Γιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη επισκέφθηκαν χωριά των δημοτικών διαμερισμάτων Ανδρούσας και Αριστομένη του Δήμου Μεσσήνης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.