Ο Τατούλης απέναντι στον Νίκα, στηρίζει Πατσαρίνο

0

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ομόφωνη απόφαση να προχωρήσει στην έκδοση ψηφίσματος για την υπόθεση καθαίρεσης του επικεφαλής της «Πελοπόννησος Πρώτα» Νίκου Πατσαρίνου από θέση προϊσταμένου στο Δήμο Καλαμάτας, όπου εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός, πήρε τη Δευτέρα (9/7/18) το βράδυ το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Το σημαντικόν της υπόθεσης δεν είναι γιατί το θέμα ήλθε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ή η ομοφωνία του Σώματος, αλλά το ότι το θέμα ήλθε προς συζήτηση με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, ο οποίος δεν είναι λίγες οι φορές που συνηθίζει να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στην πολιτική (και όχι μόνο) αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκο Πατσαρίνο, τον οποίο στην προκειμένη περίπτωση έσπευσε να στηρίξει.

Αυτό βέβαια μπορεί να έχει την εξήγησή του στους χειρισμούς του κ. Τατούλη στο ενδεχόμενο να έχει αντίπαλο για Περιφερειάρχη στις επερχόμενες εκλογές τον νυν δήμαρχο Καλαμάτας, το οποίον η δημοσκόπηση της “Νέας Δημοκρατίας” τον φέρει να προηγείται για τη συγκεκριμένη θέση του νυν Περιφερειάρχη.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόταση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, με το κείμενο του ψηφίσματος θα ζητείται να τηρηθεί η νομιμότητα, ενώ θα εκφράζεται η εμπιστοσύνη του Σώματος στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, στους οποίους άλλωστε έχει προσφύγει ο Νίκος Πατσαρίνος, διαμαρτυρόμενος για αυθαίρετη καθαίρεσή του από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο οποίος αγνόησε την κρίση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που τον είχε κατατάξει σε θέση προϊσταμένου.

Στήριξη από ΕΝ.Π.Ε.

Απόφαση να προχωρήσει στην έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον Νίκο Πατσαρίνο, για την καθαίρεσή του από θέση προϊσταμένου, πήρε τη Δευτέρα και το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (μέλος του οποίου είναι ο Ν. Πατσαρίνος) κατά τη συνεδρίασή του.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.