“Να ενεργοποιηθεί το μνημόνιο με το Υπ. Προστασίας του Πολίτη”

0
ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Να ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατό ο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με το δήμαρχο Καλαμάτας και να επεκταθεί και για τους Δήμους Μεσσήνης και Οιχαλίας ζητάει η Ένωση Πρόεδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας.

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι “θα συνεργαστεί με όλους με γόνιμες προτάσεις, εφικτές λύσεις και δράσεις για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής”.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Ένωση Πρόεδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας εκ του θεσμικού της ρόλου, ως αποδέκτης των προβλημάτων των Κοινοτήτων όλης της Μεσσηνίας, εκφράζει την ανησυχία και την ανασφάλεια στις τοπικές κοινωνίες που όλοι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Κάθε είδους παραβατικότητα αποτελεί καθημερινό φαινόμενο και για αυτό το λόγο προτείνει τα παρακάτω

  1. Να ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατό ο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον δήμαρχο Καλαμάτας.
  2. Ζητάμε να επεκταθεί και για τους Δήμους Μεσσήνης και Οιχαλίας.

Η Μεσσηνία τόπος προκοπής, ανάπτυξης και προόδου δεν μπορεί να αναπτυχθεί εάν οι πολίτες και οι επισκέπτες της νοιώθουν ανασφάλεια.

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας αντιλαμβανόμενο και συμμεριζόμενο την όλη κατάσταση, τον έντονο προβληματισμό για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν θα συνεργαστεί με όλους με γόνιμες προτάσεις, εφικτές λύσεις και δράσεις για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.
Διεκδικούμε με ηρεμία νου και νηφαλιότητας το αυτονόητο συνταγματικό δικαίωμα όλων μας.

Για το ΔΣ της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας

Παναγιώτης Ι. Λύρας
Πρόεδρος Σ.Κ. Καλαμάτας
Πρόεδρος ΔΣ
Αλκιβιάδης Φρέσκας
Πρόεδρος Σ.Κ. Μελιγαλά
Γραμματέας ΔΣ
μοιραστειτε το:

Comments are closed.