“Να αποσυρθεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις”

0
ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Να αποσυρθεί τώρα το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις”, ζητάει με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Ν. Μεσσηνίας, σημειώνοντας “δεν πρόκειται να συμμορφωθούμε με τας υποδείξεις”. Τονίζεται δε στην ανακοίνωση ότι “συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα σωματεία και συνδικάτα, στις 9 Ιουλίου 2020 , ώρα 7.30 μ.μ. στην Πλατεία 23ης Μάρτη”.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αξιοποιώντας την πείρα των πολύχρονων αγώνων του σωματείου μας, καθώς και την πείρα από τους πρόσφατους αγώνες για μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας, “δεν πρόκειται να συμμορφωθούμε με τας υποδείξεις”.
Να αποσυρθεί τώρα το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις .

Το νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή, επιδιώκει να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες και να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις – λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής.

Έχει στόχο να χειραγωγήσει τις συνειδήσεις, ειδικά της νεολαίας, εμφανίζοντας τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ως κάτι εν δυνάμει “εγκληματικό” και “επικίνδυνο”.  

Συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα σωματεία και συνδικάτα , στις 9 Ιουλίου 2020 , ώρα 7.30 μ.μ. στην Πλατεία 23ης Μάρτη

Ομόφωνα το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις ΔΕΥΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.