Νίκη χωρίς αντίκρισμα κατά του δημάρχου με… Δ. Κουκούτση

0
ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Νίκη χωρίς (ουσιαστικό) αντίκρισμα πέτυχαν κατά του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου 6 παρατάξεις μειοψηφιών στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πετυχαίνοντας με 17 ψήφους υπέρ, έναντι 16 κατά, την έγκριση ψηφίσματος καταδίκης της «ακροδεξιάς», όπως χαρακτηρίζεται «επιλογής της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας και συγκεκριμένα του Δημάρχου Αθανάσιου Βασιλόπουλου, όπως εκφράστηκε με την ανάθεση θέσεων ευθύνης στον υπόδικο πρώην βουλευτή της “Χρυσής Αυγής” Δημήτριο Κουκούτση».

Με το ίδιο ψήφισμα, που εγκρίθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες (σήμερα Τετάρτη), ζητείται «η άμεση απομάκρυνσή του(Δ. Κουκούτση) από την διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας».

Το ψήφισμα εισηγήθηκαν οι παρατάξεις “Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες” του Μαν. Μάκαρη, “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” της Τόνιας Κουζή και “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών” του Μιχάλη Αντωνόπουλου και το υπερψήφισαν επίσης οι παρατάξεις “Καλαμάτα Μπροστά” του Βασίλη Κοσμόπουλου, “Πρότυπος Δήμος” του Βασίλη Τζαμουράνη και της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, με επικεφαλής το Δημήτρη Οικονομάκο.

Το καταψήφισαν οι παρατάξεις της πλειοψηφίας, της “Πρωτεύουσας Δύναμης” της Ελένης Αλειφέρη και της “Καλαμάτα – Πόλη Ενωμένη” του Δημήτρη Κουκούτση, ενώ η παράταξη “Καλαμάτα Ξεκινάμε” της Μαρίας Οικονομάκου επέλεξε την αποχή από τη συζήτηση του θέματος, αποχωρώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς, όπως υποστηρίχθηκε, αυτό δεν αφορά την πόλη.

Θυμίζουμε ότι με πρωτοβουλία και μεθόδευση της παράταξης της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας και τη συνδρομή των δημάρχων Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης, ο Δ. Κουκούτσης εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης.

Επίσης, με πρόταση της πλειοψηφίας του Δήμου Καλαμάτας εξελέγη μέλος της Επιτροπής παιδείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.