Τατούλης και Νίκας διαδοχικά στο Καλό Νερό

0

Η Κυριακή μεσολάβησε μεταξύ των επισκέψεων στο Καλό Νερό, του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Καλαμάτας και υποψηφίου Περιφερειάρχη, Παν. Νίκα.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 04/03, το Καλό Νερό της Δ.Ε. Αυλώνος, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Νίκας συντάχθηκε με τη θέση των κατοίκων και του Δήμου σχετικά με τα θέματα χωροταξίας και ανάπτυξης της περιοχής, ενώ συζήτησαν και άλλα θέματα σχετικά με την περιοχή, τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ

Στο Καλό Νερό βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης το Σάββατο 2 Μαρτίου και παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας (ΠΑΟ Καλού Νερού), όπου έγινε ειδική αναφορά στην προσπάθεια της Περιφερειακής αρχής η ομάδα να παίζει σε δικό της γήπεδο.

Ο κ. Τατούλης, αφού ευχήθηκε «η ομάδα να ανέβει κατηγορία», είπε ότι «η προσπάθεια μας είναι στη νέα αγωνιστική περίοδο να παίζει η ομάδα στο δικό της γήπεδο» και πρόσθεσε: «Η Περιφερειακή αρχή, στο πλαίσιο της πολιτικής της επιλογής για την αναβάθμιση των χώρων αθλητισμού σε όλη την Περιφέρεια, ετοιμάζει την μελέτη και την έγκριση της πιστώσεως, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια του γηπέδου».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.