Νίκας: “Θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις προεκλογικές υποσχέσεις”

0

“Θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις προεκλογικές μας υποσχέσεις. Θα αγωνιστούμε ώστε να φανούμε αντάξιοι της ψήφου των πολιτών και θα συνδέσουμε την παρουσία μας με έργα, όπως επίσης και με σοβαρότητα, συνεργασία και ηπιότητα”.

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με την ευκαιρία της συμπλήρωση σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου, ενός έτους από την επικράτησή τους στις περιφερειακές εκλογές με την παράταξη “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”

Σε ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής «υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του δήλωση, ως νέος περιφερειάρχης, ο Π. Νίκας, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τον ψήφισαν, είχε σημειώσει -μεταξύ άλλων- πέρυσι τον Ιούνιο ότι η προσπάθεια της υπ’ αυτόν νέας περιφερειακής αρχής “θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη και την εύρεση του κοινού τόπου, ώστε να επιλύσουμε τα μεγάλα προβλήματα” για να προσθέσει:

“Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. Την αγάπη σας θα την ανταποδώσω. Θα επιστραφεί με έργα, με εργατικότητα, με διαφάνεια και με ταπεινότητα. Η νίκη μας είναι νίκη για όλη την Πελοπόννησο”».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.