Νέο μήνυμα ενότητας από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας

0

Νέο μήνυμα αρραγούς ενότητας μπροστά στα μεγάλα και σημαντικά για τον Λαό και το Έθνος μας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, με δήλωσή του, μετά από την δοξολογία για τον εορτασμό της Πολιούχου της Καλαμάτας Υπαπαντής του Σωτήρος.

Ειδικότερα ο κ. Παυλόπουλος τόνισε: «Εύχομαι η Πολιούχος της Καλαμάτας, η Υπεραγία Θεοτόκος, να φωτίζει και να οδηγεί τα βήματά μας στον δρόμο της αρραγούς ενότητας μπροστά στα μεγάλα και σημαντικά για τον Λαό μας και το Έθνος μας. Ιδίως δε να καθοδηγεί τα βήματά μας ώστε ν’ αναδειχθούμε, πριν απ’ όλα, άξιοι της Πατρίδας και αντάξιοι των Προγόνων μας. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να υπερασπισθούμε, επιπλέον, την αποστολή, την οποία μπορεί και πρέπει να φέρει σε πέρας η Ελλάδα μας ως αναπόσπαστο μέλος της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας και της Διεθνούς Κοινότητας εν γένει».

Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

Μεγάλη γιορτή σήμερα για την πόλη μας την Καλαμάτα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά. δυστυχώς με την κυβέρνηση Τσίπρα ζούμε μία περίοδο απίστευτης παρακμής και ξεπεσμού, με αλισβερίσια, με εκβιασμούς, με ίντριγκες που θυμίζουν άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα. Ζούμε ένα νέο διχασμό. Αυτή η κυβέρνηση είναι ένα βαρίδι για τον τόπο, έχει τελειώσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Να φύγει τώρα πριν η ζημιά για τη χώρα και τη δημοκρατία γίνει ανεπανόρθωτη. Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πάμε τη χώρα μπροστά.

Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντώων

Είμαι πολύ πληγωμένος από αυτό που έκανε η Βουλή μία εβδομάδα πριν και παρέδωσε τη Μακεδονία και παρότι η κατάσταση στη Βουλή έχει φτάσει με τις μεταγραφές, με τις συναλλαγές, να είναι μία κατάσταση που έχει φτάσει στο απροχώρητο, συνιστώ σε όλους υπομονή. Οι εκλογές θα δώσουν την λύση. Και η Μακεδονία δεν θα προδοθεί. Θα κάνουμε δημοψήφισμα μετά τις εκλογές, θα βγάλει 80% ο Λαός ότι δεν παραδίδεται η Μακεδονία, και θα κάνουμε διάγγελμα προς τα Ηνωμένα Έθνη, προς τις ΗΠΑ και τη Ρωσία ότι ο Τσίπρας μειοδότησε και ενήργσε παρά τη θέληση του Ελληνικού Λαού.

Παναγιώτης Νίκας, Δήμαρχος Καλαμάτας

Με την ευκαιρία της σημερινής μεγάλης μέρας έχω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά σε όλους Καλαματιανούς, όλους τους επισκέπτες στην Καλαμάτα, και είναι πάρα πολλοί, να τους εκφράσω τις ευχαριστίες μου που ήρθαν από τα διάφορα μέρη της Ελλάδος για να τιμήσουν την Παναγία, τη μεγάλη εορτή και παράλληλα να τιμήσουν και την πόλη της Καλαμάτας με την παρουσία τους. Κάθε θρησκευτική γιορτή στέλνει το μήνυμα της ενότητας και για αυτό έχω να μιλήσω και εγώ. Ας είμαστε οι Έλληνες ενωμένοι. Ας βρούμε αυτά τα οποία μας ενώνουν και θα είναι καλύτερα αν συμβεί αυτό για τη χώρα μας, για τον τόπο μας, για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Γιάννης Λαμπρόπουλος, πρ. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

Η πόλη μας εόρτασε σήμερα με μεγάλη λαμπρότητα και με πλήθος λαού και μεγάλη μας τοπική εορτή την Υπαπαντή του Χριστού μας η Παναγία μας να βοηθάει να προστατεύει να προστατεύει τη χώρα μας να προστατεύει τη Μεσσηνία η πατρίδα μας πρέπει να βγει από αυτό το τέλμα και το βυθό που έχει πέσει πολιτική αλλαγή για να σηκωθεί η Ελλάδα εκεί που της πρέπει εκεί που της αξίζει

μοιραστειτε το:

Comments are closed.