Νέος κύκλος της Λέσχης Ανάγνωσης από τη Δευτέρα

0

Την έναρξη του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2020 – 2021) ανακοινώνουν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΕΜΣ (ισόγειος χώρος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας), τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον covid-19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας, κλπ). Για το λόγο αυτό, ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται σε 20 ανά συνάντηση και είναι απαραίτητη η πρότερη δήλωση συμμετοχής.

Στην πρώτη συνάντηση θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Χαμένη Άνοιξη» του Στρατή Τσίρκα, ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον ακριβή προγραμματισμό των ημερομηνιών του νέου κύκλου συναντήσεων της Λέσχης, καθώς και του θέματος που θα μας απασχολήσει αναγνωστικά, όπως προέκυψε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία μεταξύ των μελών.

«Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (κα Ευτυχία Παπαδοπούλου, 2721096818 και mail@vivlkkal.mes.sch.gr) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.