Νέα υποτροφία στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα

0

Με θέμα την επιλογή του δικαιούχου φοιτητή ή φοιτήτριας νομικών ή πολιτικών σπουδών, με έτος εισαγωγής 2019, για τη χορήγηση υποτροφίας, συνεδρίασε η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα -με χορηγό το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου- σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Η Επιτροπή, κατόπιν αξιολόγησης των αιτημάτων, προέκρινε ως δικαιούχο της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2019, βάσει της ισχύουσας προκήρυξης, την Ιωάννα Γεωρ. Κουτσαντώνη, απόφοιτη του 3ου Ημερησίου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, επιτυχούσα στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα έλαβε ακόμα αποφάσεις σχετικά με τη συνέχιση -ή μη- των ήδη χορηγούμενων υποτροφιών σε επιτυχόντες παρελθόντων ετών.

Στην υπό τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο συνεδρίαση συμμετείχαν οι Δημήτρης Πολίτης (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας), ως εκπρόσωπος του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσα, ο πανεπιστημιακός Νίκος Ζαχαριάς ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η φιλόλογος Αναστασία Μηλίτση – Νίκα, ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και ο νομικός Σωτήρης Φωτέας ως εκπρόσωπος της οικογένειας Φωτέα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.