Νέα διάκριση για τον συμπατριώτη μας Πρύτανη Κ. Γουλιάμο

0

Ο συμπατριώτης μας καθηγητής Κώστας Γουλιάμος, πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου γνωστοποίησε σήμερα την εκλογή του από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών ως Αντιπροσώπου της Κύπρου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, 2024.

Όπως ανάρτησε ο κ. Γουλιάμος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook “έλαβα προσωπική επιστολή από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών Prof. Dr. Klaus Mainzer, ο οποίος μου κοινοποίησε το αποτέλεσμα καθώς και την επιβεβαίωση της τοποθέτησης μου από την Γερουσία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας”.

Στην ίδια ανάρτηση σημειώνεται: “Σύμφωνα με το καταστατικό και τους κανονισμούς, έγιναν εκλογές για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων των χωρών από τις οποίες προέρχονται τα Τακτικά Μέλη της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών. Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών έχει περίπου 2000 μέλη απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι και 26 κάτοχοι βραβείου Nobel. Να σημειώσω πως έχω εκλεγεί Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας από τον Μάρτη του 2018”.

Ο καθηγητής Κώστας Γουλιάμος

Ο καθηγητής Κώστας Γουλιάμος, με σπουδαίο διδακτικό και ερευνητικό έργο, είναι πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και τακτικό μέλος στην Ακαδημία Επιστημών της Ευρώπης.

Με σπουδές στην Ελλάδα, την Ευρώπη, αλλά και τον Καναδά όπου δίδαξε για πολλά χρόνια, ο Κώστας Γουλιάμος, που κατάγεται από την Καλαμάτα, είναι καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, ενώ έχει εκλεγεί καθηγητής και στην Κίνα.

Έχει πολύ μεγάλη βιβλιογραφία και αρθρογραφία σε θέματα διεθνών σχέσεων και παγκόσμιας οικονομίας.

Δείτε εδώ βιογραφικό του καθηγητή Κώστα Γουλιάμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ Κ. ΓΟΥΛΙΑΜΟΥ

Αποτελεί ύψιστη τιμή η ανακοίνωση της εκλογής μου από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών ως Αντιπροσώπου της…

Δημοσιεύτηκε από Kosta Gouliamos στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021
μοιραστειτε το:

Comments are closed.