Μόνο κάθε Τετάρτη θα λειτουργεί το Δημόσιο ΚΤΕΟ!

0
ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Εξηγήσεις για την απόφασή του αντιπεριφερειάρχη Στ. Αναστασόπουλου για (προσωρινή) τροποποίηση του τρόπου λειτουργίας του ΚΤΕΟ της Π.Ε. Μεσσηνίας, σύμφωνα με την οποία αυτό θα εξυπηρετεί τεχνικούς ελέγχους κάθε Τετάρτη, δίνεται με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την εξήγηση αυτή, το Τεχνικό Τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Μεσσηνίας ενισχύθηκε με τρεις τεχνικούς υπαλλήλους του ΚΤΕΟ, «με δεδομένο το αυξημένο φόρτο εργασίας και τη συσσώρευση υποθέσεων πολιτών στο ανωτέρω τμήμα».

Ειδικότερα, σε (προσωρινή) τροποποίηση του τρόπου λειτουργίας του ΚΤΕΟ της Π.Ε. Μεσσηνίας, προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, «η σχετική απόφασή του οποίου έχει ως στόχο την ενίσχυση του Τεχνικού Τμήματος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με δεδομένο το αυξημένο φόρτο εργασίας και τη συσσώρευση υποθέσεων πολιτών στο ανωτέρω τμήμα, με την απόφαση αυτή ενισχύθηκε με τρεις τεχνικούς υπαλλήλους, ενώ παράλληλα το τμήμα του ΚΤΕΟ θα εξυπηρετεί τεχνικούς ελέγχους κάθε Τετάρτη. Σύμφωνα και με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Μεταφορών, το ΚΤΕΟ εξυπηρετεί περίπου 20 – 25 οχήματα την εβδομάδα. Βέβαια παραμένει υπάλληλος προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να εξυπηρετούνται και να κλείνονται τα ραντεβού. Ο απώτερος στόχος παραμένει η εξυπηρέτηση πολιτών και η εύρυθμη λειτουργία επιχειρήσεων. Είναι προφανές ότι εφόσον εξομαλυνθεί η κατάσταση στο Τεχνικό Τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών θα επανέλθουμε στην προτέρα κατάσταση».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.