Μόνο από την παλία εθνική για 6 ώρες η κυκλοφορία στο Τρίπολη – Στέρνα

0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη- Καλαμάτα (λόγω αποκλεισμού της κυκλοφορίας από τον βόρειο κόμβο της Τρίπολης μέχρι τον κόμβο της Στέρνας), τη νύχτα της Τετάρτης (3/3/21) και για ένα 5ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών από την κατασκευάστρια εταιρεία “Μορέας”.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Άργους από τις 11 το βράδυ της 3.3.2021 έως και την 05:00 το πρωί της 4.3.2021, λόγω του ολικού αποκλεισμού της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 124,6 (Ανισόπεδος Κόμβος Στέρνας) έως και 158,2 (Ανισόπεδος Κόμβος Τρίπολη Βόρεια).

Με ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους ανισόπεδους κόμβους Στέρνας, Νεοχωρίου, Αρτεμισίου και Τρίπολης Βόρεια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης- Άργους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.