“Μιλάμε για… τον τουρισμό vol.1”

0

Ενημερωτικές – εκπαιδευτικές εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο: “Μιλάμε για…”, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στον πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” (οδός Σφακτηρίας 18, Καλαμάτα), συνδιοργανώνουν συνεργαζόμενοι η Koινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Φάος” και η Κίνηση Πολιτών “Καλαμάτα 2030”.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών «σκοπός είναι μέσα από μικρές περιεκτικές εκδηλώσεις των 45-60 λεπτών να γίνεται μια προσέγγιση για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, τη ζωή μας, την πόλη μας. Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν μέσα από τις εκδηλώσεις σχετίζονται με τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την τεχνολογία, την ενέργεια, την αγροδιατροφή, τον αγροτικό τομέα, την επιχειρηματικότητα, την προσβασιμότητα, τις υποδομές, το συγκοινωνιακό κ.α. Κάθε φορά μέσα από 1-2 συνοπτικές ομιλίες από ειδικούς στον κάθε τομέα θα γίνεται προσπάθεια να αναλυθούν θέματα που μας αφορούν όλους».

Η πρώτη εκδήλωση με θέμα “Μιλάμε για… τον τουρισμό vol.1” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7/11 στις 7:30 το απόγευμα, με ομιλίες από τους Ανδρέα Ζαγάκο και Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο που θα παρουσιάσουν το «Πως να γίνεις πρεσβευτής του τόπου σου», ενώ ο Δρ. Βασίλης Πουλόπουλος θα μιλήσει για το «Internet και Τεχνολογίες VS Τουριστικές Επιχειρήσεις: μία σχέση πάθους και μίσους». Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι 60 λεπτά και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.