Με 200 € το μήνα η καφετέρια στο Τουριστικό Ταϋγέτου

0

Μετά την ατυχή για το Δήμο Καλαμάτας εξέλιξη της ενοικίασης του συγκροτήματος του Τουριστικού του Ταϋγέτου, υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, σύμβαση για την εκμίσθωση λυόμενης ξύλινης κατασκευής, επιφάνειας 90,88 τετραγωνικών μέτρων, προκειμένου αυτή να λειτουργήσει ως καφετέρια, με υποχρέωση να βρίσκεται σε λειτουργία όλο το χρόνο.

touristiko taygetou s

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος και ο μισθωτής Κωνσταντίνος Μπαρσίνικας του Ιωάννη, που πλειοδότησε σε σχετικό διαγωνισμό. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι 5 έτη, με δυνατότητα παράτασης για ίσο χρονικό διάστημα. Το καταβλητέο μηνιαίο μίσθωμα ορίστηκε σε 200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως κατά τα προβλεπόμενα στο συμφωνητικό.

Θυμίζουμε ότι ο προηγούμενος μισθωτής ολοκλήρου του συγκροτήματος, Ουκρανικής καταγωγής, στις αρχές του έτους, ενάμιση χρόνο μετά την ανάδειξή του σε πλειοδότη του διαγωνισμού για την ενοικίαση του Τουριστικού του Ταϋγέτου, τον Αύγουστο του 2016, για 50 χρόνια, έναντι 2.000 ευρώ μηνιαίως, ανακοίνωσε στο Δήμο Καλαμάτας, στον οποίο ανήκει το ακίνητο πως δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει το μίσθωμα. Σημειωτέον, ότι μέσα στις συμβατικές υποχρεώσεις του ήταν να είχε ολοκληρώσει τις απαιτούμενες επισκευές στο ακίνητο εντός διετίας από της υπογραφής του συμφωνητικού.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.