Με χειμερινό ωράριο από Δευτέρα η Δημόσια Βιβλιοθήκη

0

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, όπως ανακοινώθηκε, από τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, θα λειτουργεί με το χειμερινό ωράριο. Αυξάνονται οι μέρες απογευματινής λειτουργίας από δύο σε τρεις (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) και το ωράριο τις μέρες αυτές θα είναι συνεχές. Την Τρίτη και την Παρασκευή επιμηκύνεται το ωράριο υποδοχής του κοινού κατά δύο ώρες.

Ειδικότερα, το χειμερινό ωράριο με διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης του κοινού διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ08:30 – 20:30
ΤΡΙΤΗ08:30 – 16:00
ΤΕΤΑΡΤΗ08:30 – 20:30
ΠΕΜΠΤΗ08:30 – 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ08:30 – 16:00

«Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση του αναγνωστικού κοινού και η αποτροπή του συνωστισμού με την κατανομή των επισκεπτών σε περισσότερες ώρες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκης Καλαμάτας και προστίθεται:

«Το νέο, διευρυμένο ωράριο προέκυψε μετά από επιτυχημένη συνεργασία του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης με τη Διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλαμάτας.
Υπενθυμίζουμε στα μέλη και τους φίλους της ΔΚΒ Καλαμάτας ότι η είσοδος στο χώρο της Βιβλιοθήκης και η εξυπηρέτηση γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση μάσκας και γαντιών».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 27210 96818 και στο mail@vivlkkal.mes.sch.gr.
Θυμίζουμε ότι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη στεγάζεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 33).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.