Με τρόφιμα και βιβλία στους κατοίκους ορεινών χωριών

0

Στις δύσκολες αυτές ημέρες όπου ακόμη και οι επισκέψεις στα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Μεσσήνης είναι δύσκολες και με αίσθημα ευθύνης “Οι Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης” προβαίνουν σε συμβολική ενέργεια προσφοράς δώρων στους ακρίτες ορεινών χωριών.

Εκπρόσωπος της ομάδας θα μεταβαίνει μια φορά την εβδομάδα έχοντας συγκεντρώσει τρόφιμα βιβλία κλπ που έχουν συγκεντρωθεί από χορηγούς της πόλης και πολίτες σε απομακρυσμένα χωριά και θα τα παραδίδει στους κατοίκους τους. Με σεβασμό και εκτίμηση η δράση αυτή αποτελεί μια μορφή αναγνώρισης του έργου που επιτελούν στην ουσία οι κάτοικοι των χωριών αυτών.

“Οι Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης” καλούν όσους επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή τη δράση να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 6945 568387 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση laskaris0@gmail.com προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προσφέρουν ότι επιθυμούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλά από τα χωριά αυτά κατοικούνται από ηλικιωμένους οι συγκοινωνίες είναι ανύπαρκτες και οι χιλιομετρικές αποστάσεις από τις πόλεις είναι αποκαρδιωτικές για αυτούς προκειμένου να μεταβούν για να εξυπηρετηθούν σε βασικά είδη ανάγκης. Κάποια από αυτά κατοικούνται από δυο και τρεις κατοίκους.

Τον συντονισμό της δράσης έχουν ο Γιώργος Σταθόπουλος, η Νίκη Γιαννακοπούλου, ο Άρης Μπαρκούρας και ο Γιάννης Λάσκαρης.

Χ.Τ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.