Με “Το ξέφωτο” και την Τ. Αβέρωφ ξεκινά η Λέσχη Ανάγνωση

0

Η πρώτη συνάντηση του β’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2019 – 2020) που διοργανώνουν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων. θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα.  

Στη συνάντηση που θα γίνει στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (4ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας), θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Το ξέφωτο» της Τατιάνας Αβέρωφ, ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας, παρουσία της συγγραφέως, η οποία θα συμμετάσχει στη συζήτηση.

«Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον ακριβή προγραμματισμό των ημερομηνιών του νέου κύκλου συναντήσεων της Λέσχης, καθώς και των βιβλίων που θα διαβαστούν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι «η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας».

Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (2721096818 και mail@vivlkkal.mes.sch.gr) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.