Με τον Μπουντρούκα οι Ι. Ζουζούνης και Α. Καρατζάς στη Μεσσηνία

0

Τρεις ακόμα υποψήφιους της ανακοίνωσε η παράταξη “Πελοποννησιακή Συμμαχία”, δύο από την Π.Ε. Μεσσηνίας, τον Ιωάννη Ζουζούνη και τον Αντώνη Καρατζά, και έναν από την Π.Ε. Λακωνίας, τον Μιχάλη Κυριακουλάκο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Επιβεβαιώνεται καθημερινά η ανοδική πορεία της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» στην κοινωνία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Καταξιωμένοι επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες και απλοί πολίτες συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια για αλλαγή πλεύσης της Περιφέρειας. Με στόχο την ανάπτυξη στην πράξη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προσπάθειά του να συγκροτήσει το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου. Σήμερα ανακοινώνονται τρεις νέες υποψηφιότητες οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου.

Ο επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” Γιάννης Μπουντρούκας καλωσορίζει τα τρία νέα στελέχη στην παράταξη και τους εύχεται καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Οι τρεις νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Γιάννη Μπουντρούκα είναι οι εξής:

  • Ιωάννη Ζουζούνη από την Κορώνη Μεσσηνίας, Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή
  • Αντώνη Καρατζά, από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, Ιδιωτικό υπάλληλο
  • Μιχάλη Κυριακουλάκο, από το Γύθειο Λακωνίας, ΔΟΚ Αξιωματικό Μηχανικό του Εμπορικού Ναυτικού».

Ο Αντώνης Καρατζάς, σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Οραματίζομαι μια Πελοπόννησο με υγιείς επιχειρήσεις, με σοβαρό πρόσωπο, με κοινωνική προσφορά και αλληλέγγυα στο πλευρό του κάθε πολίτη. Αξίες της αριστεράς και του κοινωνικού κράτους. Σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι αμέτοχος. Ανακοινώνω λοιπόν την υποψηφιότητα μου, ως περιφερειακός σύμβουλος, στα ψηφοδέλτια της ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και στο πλευρό του αρχηγού μας του Γιάννη του Μπουντρούκα.

Καλώ κάθε δημοκρατικό πολίτη να ταχθεί στο πλευρό μας για διαρκεί αγώνα και πραγματική αλλαγή στην περιφέρεια μας. Γιατί η μοίρα μας, βρίσκεται στα χέρια μας!!!».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.