Με τον Δ. Καφαντάρη κατεβαίνει ο Γ. Χρονόπουλος

0

«Αποφάσισα, λόγω της κρισιμότητας της εποχής, να συμπορευτώ και να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην Δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος.

Ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, επικεφαλής του Συνδυασμού “Δύναμη Ελπίδας”, σε σχετική δήλωσή του αναφέρει τα εξής

«Με χαρά και τιμή καλωσορίζουμε τον πρώην Δήμαρχο Πύλου κ. Χρονόπουλο στη μεγάλη αυτοδιοικητική μας ομάδα, στη μεγάλη μας οικογένεια.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς άνθρωποι με εμπειρία αυτοδιοικητική, άνθρωποι καταξιωμένοι, με έμπρακτη προσφορά στον τόπο και στους πολίτες να συνασπίζονται μαζί μας, ενστερνιζόμενοι το όραμά μας για τον Δήμο Πύλου- Νέστορος.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο κ. Χρονόπουλος έχει και θα προσφέρει πολλά στο συνδυασμό μας αλλά και στον τόπο μας. Το γεγονός ότι παραμερίζει τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες για να υπηρετήσει το κοινό συμφέρον αποτελεί απόδειξη του χαρακτήρα, του ήθους και της προσωπικότητάς του. Άνθρωπος με αρχές και αξίες, ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό στην κρίση του κόσμου και κατέχει εξέχουσα θέση στην εκτίμηση των πολιτών.

Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία οκτώ χρόνια, τα χρόνια που εσείς μας αναθέσατε τη διοίκηση του Δήμου Πύλου- Νεστορος, και την οποία επιθυμούμε να συνεχίσουμε την επόμενη ημέρα κάθε ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, κάθε αυτοδιοικητικός με γνώσεις, πορεία, συνέπεια λόγων και έργων είναι απαραίτητος και περισσότερο χρήσιμος από ποτέ. Κανείς δεν περισσεύει στην αυριανή εποχή του Δήμου μας.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Ευχαριστώ τον κ. Χρονόπουλο που μας τιμά προσωπικά αλλά και ως συνδυασμό και συνασπίζεται μαζί μας.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Χρονόπουλος δήλωσε τα εξής:

Δεν έχω ούτε και μία έστω βεβαιότητα που να μην σχημάτισα μέσω της αμφιβολίας, του άγχους, του ιδρώτα ,της οδυνηρής – κάποιες φορές – εμπειρίας.

Έτσι αποφάσισα, λόγω της κρισιμότητας της εποχής, να συμπορευτώ και να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη.

Η μέχρι τώρα πορεία του κ. Δημήτρη Καφαντάρη, ως Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, έχει θετικό πρόσημο και έχουν γίνει πολλά. Υπάρχουν, βέβαια, ακόμα πολλά να γίνουν κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με σχέδιο, συνέχεια, συνέπεια και γνώση χωρίς πειραματισμούς και ουτοπίες. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και πρέπει να προλάβουμε τώρα για να μη μείνουμε ουραγοί και παρατηρητές της αναπτυξιακής πορείας της περιοχή μας.

Τιμώ όλους, όσοι διεκδικούν την εκλογή τους στη θέση του Δημάρχου, αλλά πιστεύω ότι η χρονική συγκυρία μας επιβάλλει να παραμερίσουμε προσωπικές φιλοδοξίες και όλοι μαζί να προχωρήσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του αλλά και των αναγκών των Δημοτών του».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.