Με τη “Μικρά Αγγλία” συνεχίζει η Λέσχης Ανάγνωσης

0

H έκτη συνάντηση του β’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2019 – 2020) που είναι αφιερωμένος στις γυναίκες συγγραφείς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, στις 7 το απόγευμα, στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (4ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας).

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης, την οποία συνδιοργανώνουν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων, θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Μικρά Αγγλία» της Ιωάννας Καρυστιάνη, έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας (β΄ μεταπολεμική γενιά). Θα επιλεγεί επίσης για ανάγνωση το επόμενο βιβλίο Ελληνίδας μυθιστοριογράφου.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, η Αγγελική Ρουμελιώτου, κοινωνική λειτουργός, θα μιλήσει για τη γυναίκα και τους μεγάλους σταθμούς της ζωής της. Με την κα Ρουμελιώτου θα συζητήσουν η Αντωνία Παυλάκου, Πρόεδρος της ΕΜΣ, η Νινέτα Σωτηράκη Προϊσταμένη της ΔΚΒ Καλαμάτας και τα μέλη της Λέσχης.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (27210 96818 και mail@vivlkkal.mes.sch.gr) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936 665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.