Με δισταγμό ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Σε ποσοστά που κυμαίνονται στο 75% για το ιατρικό προσωπικό και στο 50% για το νοσηλευτικό προσωπικό, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 11/1/2021 η πρώτη φάση των εμβολιασμών στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Στη συνέχεια, το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο για τον γενικό πληθυσμό της περιοχής -μαζί με τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) του Νομού- όπου θα λειτουργήσουν 4 εμβολιαστικά κέντρα σε δύο βάρδιες.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση του Γ.Ν. Μεσσηνίας αναφέρεται ότι “στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας λειτούργησαν δύο εμβολιαστικά κέντρα, στα οποία πραγματοποιήθηκαν 460 εμβολιασμοί τόσο στο προσωπικό του Νοσοκομείου, όσο και στο προσωπικό άλλων υγειονομικών δομών του Νομού Μεσσηνίας.

Η συμμετοχή των υγειονομικών κρίθηκε ικανοποιητική σε ποσοστά που κυμαίνονται στο 75% για το ιατρικό προσωπικό και στο 50 % για το νοσηλευτικό προσωπικό”.

Μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού του Υγειονομικού Προσωπικού το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο για τον γενικό πληθυσμό της περιοχής μαζί με τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) του Νομού Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Διοίκησης θα λειτουργήσουν 4 εμβολιαστικά κέντρα σε δύο βάρδιες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.