Με διευρυμένο πρωινό ωράριο τα ΚΔΑΠ στην Καλαμάτα

0

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας κατά την θερινή περίοδο και συγκεκριμένα από 1η έως 31η Ιουλίου 2020, όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργήσουν με διευρυμένο πρωινό ωράριο 8.00 – 14.00, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων μητέρων.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ΚΔΑΠ παραμένουν κλειστά κατά το μήνα Αύγουστο και τις επίσημες αργίες. Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) είναι ένας κοινωνικός θεσμός που λειτουργεί στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» με ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ.).

Η πρόσκληση για τις εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά, που αφορούν τη φοίτηση των παιδιών στα ΚΔΑΠ από 1η Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι 31η Ιουλίου 2021 αναμένεται από την ΕΕΤΑΑ τις ερχόμενες ημέρες. Οι γονείς μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας ώστε να ενημερωθούν όταν ανακοινωθεί η πρόσκληση και να προγραμματίσουν ραντεβού σε ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης εφόσον χρειαστούν βοήθεια.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.