Μεσσηνία: 4 έδρες στη Ν.Δ. και μια για τον ΣΥΡΙΖΑ

0

Η επικράτηση της «Νέας Δημοκρατίας» με ισχυρό ποσοστό στην Επικράτεια, της απέφερε 4 έδρες στη Μεσσηνία, από τη μία που είχε την τελευταία τετραετία, έναντι τριών του ΣΥΡΙΖΑ και μία της «Χρυσής Αυγής», με τον Δημ. Κουκούτση, ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί.

Τις δύο έδρες καταλαμβάνουν καθαρά οι Α. Σαμαράς και Γιάννης Λαμπρόπουλος, με ισχυρές πιθανότητες για την τρίτη έδρα στον Μίλτο Χρυσομάλλη, με τον Περικλή Μαντά να ακολουθεί για την τέταρτη έδρα:

Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, τη μοναδική έδρα καταλαμβάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα είναι στον πολύ στενό κύκλο των άμεσων συνεργατών του Προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα:

Στη Μεσσηνία, σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, η Νέα Δημοκρατία έχει αυξήσει τη δύναμή της κατά 9 περίπου ποσοστιαίες μονάδες (από 35,46% που είχε), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί περίπου το ποσοστό του το οποίο στις προηγούμενες εκλογές είχε συγκεντρώσει το 30,50% των Μεσσηνίων ψηφοφόρων. Αύξηση μιας μονάδας για το Κίνημα Αλλαγής, ενώ μισή μονάδα είναι η απώλεια του ΚΚΕ. Η αποχή ξεπερνά το 49%.

Δείτε εδώ LIVE τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών στη Μεσσηνία

Δείτε στη συνέχεια τα αποτελέσματα κατά Δήμο:

μοιραστειτε το:

Comments are closed.