Μεσσήνη: Υπογραφές για αθλητικά έργα 185.000 €

0

Οι προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση έργων αθλητικών υποδομών, προϋπολογισμού 185.000 € για την πόλη της Μεσσήνης υπογράφηκαν την Τετάρτη 3/10/2018, κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Μεσσήνης Γ. Τσώνη, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στο γραφείο του τελευταίου, στην Αθήνα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο βουλευτής κ. Πέτρος Κωνσταντινέας, «ο οποίος μαζί με την κ. Παναγιώτα Κοζομπόλη βοήθησαν με υπερβάλλοντα ζήλο για τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συνάντησης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, στην οποία προστίθεται:

«Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Μεσσήνης μετά χαράς, πληροφορήθηκε τη χρηματοδότηση των 201.000 ευρώ για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών ,από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση».

Εξάλλου σήμερα, υπογράφηκαν οι πρώτες 150 συμβάσεις μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης και ωφελούμενων μητέρων για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας – φιλοξενίας – δημιουργικής απασχόλησης στο 1ο ΚΔΑΠ του Δήμου Μεσσήνης, «μία νέα δομή της πόλης όπου εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό θα χαρίσει στα παιδιά της Μεσσήνης δημιουργικές στιγμές», όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Η παιδεία, με αφορμή την ημέρα που είναι αφιερωμένη σε αυτήν, 4 Οκτωβρίου, αλλά και ο αθλητισμός τυγχάνουν της πρώτης προτεραιότητας και ενδιαφέροντος του Δημάρχου κ. Γιώργου Τσώνη, καθώς κτίζουν το πνεύμα και το σώμα των νέων ανθρώπων».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.