Μεσσήνη: Τι συζήτησαν Εμπορικός Σύλλογος και Γ. Αθανασόπουλος

0

Τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Τσακόπουλο και μέλη του Δ.Σ.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η εξεύρεση χώρων στάθμευσης των οχημάτων ήταν το πρώτο θέμα που τέθηκε από την πλευρά των επαγγελματιών. Επισημάνθηκε ότι η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου περιόρισε τις θέσεις, ενώ ο κ. Αθανασόπουλος τάχθηκε υπέρ της ελεγχόμενης στάθμευσης που θα εφαρμόσει αμέσως μετά την εκλογή του, σημειώνοντας ότι θα εκπονήσει κυκλοφοριακή – συγκοινωνιακή μελέτη και θα αναζητήσει χώρους πάρκινγκ. Ανέφερε ότι είναι αναγκαία η αύξηση των δημοτικών αστυνομικών, ώστε να ελέγχουν την στάθμευση, την παράνομη κατάληψη χώρου, το παρεμπόριο, την παραβατική συμπεριφορά, κ.ά.

dav

Συζητήθηκε επίσης η διενέργεια της λαϊκής αγοράς στον αρχικό της χώρο, ενώ σχετικά με τα δημοτικά τέλη, ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις. Η καθαριότητα στο κέντρο της πόλης, η ανακύκλωση, η ανάπτυξη μέσα από συγκεκριμένες μορφές τουρισμού, ήταν θέματα της εποικοδομητικής συζήτησής τους. Ο κ. Αθανασόπουλος επέμεινε ότι απαιτείται τακτική συνεργασία ανά δίμηνο με τον Εμπορικό Σύλλογο για τα ζητήματα της πόλης και δεσμεύτηκε να παραχωρήσει δημοτικό οίκημα για τη στέγαση του Συλλόγου.

Περιοδείες Αθανασόπουλου την Τετάρτη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, θα περιοδεύσει την Τετάρτη 15 Μαΐου στις τοπικές κοινότητες: Πιπερίτσα στις 7 μ.μ., Τρίοδο στις 7.30 μ.μ. και Λάμπαινα στις 8.15 μ.μ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.