Μεσσήνη: Ο Γ. Τσώνης ζητά στήριξη για την υλοποίηση των έργων

0

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Δημάρχου Μεσσήνης και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Τσώνη, ο οποίος με μέλη του συνδυασμού του «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών του Δήμου Μεσσήνης» επισκέπτονται περιοχές σε όλο τον Δήμο, αναπτύσσοντας διάλογο με τους δημότες.

Στα πλαίσια της πρόσφατης προεκλογικής δραστηριότητας, το περασμένο τριήμερο πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις του συνδυασμού σε Τοπικές Κοινότητες των Δ.Ε. Αριστομένους και Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού και ζήτησε από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του με την ψήφο τους για να ολοκληρώσει το αναπτυξιακό έργο που, όπως είπε,  έχει ξεκινήσει. Ένα έργο για το οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι «παρά τις οικονομικές δυσκολίες είναι σπουδαίο και θα αναδείξει τον Δήμο Μεσσήνης σε πρωτοπόρο και πρότυπο Δήμο σε όλη την χώρα». Ο κ. Τσώνης μίλησε ακόμη για «την παρουσία των άξιων συνεργατών του και υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του» ζητώντας από τους παρισταμένους να τους στηρίξουν και να τους δώσουν τη δύναμη να υλοποιήσουν όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και δρομολογηθεί.

Παράλληλα οι δημότες είχαν την ευκαιρία να γνωστοποιήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν στο κλιμάκιο της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών του Δήμου Μεσσήνης» ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της επίλυσής τους.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.