Μεσσήνη: Διανομή προϊόντων σε άπορες οικογένειες

0

Διανομή προϊόντων σε άπορες οικογένειες της Μεσσήνης θα πραγματοποιηθεί  στο Δημαρχείο την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου κατά τις ώρες από 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμος Μεσσήνης, ως  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιήσει διανομή την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου κατά τις ώρες από 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες στο Δημαρχείο Μεσσήνης, είναι τα εξής: Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, μωρομάντηλα, υγρό πιάτων, σαμπουάν, γάλα εβαπορέ, κοτόπουλο, βόειο κρέας, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, φακές, τυρί φέτα και αλεύρι.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Μεσσήνης, τηλ.2722360185.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.