“Μαχαιριές” της Αντ. Μπούζα στον δήμαρχο Καλαμάτας

0

Τον δήμαρχο Καλαμάτας εγκαλεί -μέσω του προσωπικού της λογαριασμού του FaceBook- η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Αντωνία Μπούζα, επειδή, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν τέθηκε θέμα μετακινήσεών του σε πόλεις της περιφέρειας Πελοποννήσου και ο λόγος που αυτές γίνονται, ο κ. Νίκας επιτέθηκε εναντίον του δημοτικού συμβούλου κ. Φαββατά, χαρακτηρίζοντάς τον «χωροφύλακα».

mpouza nikas fb

«Δηλαδή το τιμημένο επάγγελμα των Αστυνομικών το θεωρεί ως εύηχη λέξη μομφής;», ερωτά η κα Μπούζα, ζητώντας από τον κ. Νίκα «να ανακαλέσει άμεσα». Πέραν αυτού, η κα Μπούζα χαρακτηρίζει «φυσιολογικό έλεγχο της μειοψηφίας σε πεπραγμένα του κ. Δήμαρχου», για «(τα οποία» σημειώνει «παρεμπιπτόντως πρέπει να αναδειχθούν περαιτέρω).

Η μια “Μαχαιριά” πάνω στην άλλη λοιπόν, δημόσια, από την “πολιτευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ.”, όπως συνηθίζει να προσθέτει η αντιπεριφερειάρχης Αντ. Μπούζα  κάτω από το όνομά της. Της «Ν.Δ.», που έδωσε το χρίσμα στον κ. Νίκα για υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Η ανάρτηση της αντιπεριφερειάρχου Αντωνίας Μπούζα (διατηρώντας το κείμενο όπως ακριβώς γράφτηκε) έχει ως εξής:

«Σημερα πληροφορήθηκα πως στο Δημοτικο Συμβούλιο Καλαμάτας σε φυσιολογικό έλεγχο της μειοψηφίας σε πεπραγμενα του κ.Δημαρχου …(τα οποια παρεπιπτοντως πρεπει να αναδειχθούν περαιτέρω) ο κ.Νικας απαντησε οργισμένος και εκτος ελέγχου , πολλες φορες, σε Δημοτικο Σύμβουλο της μειοψηφίας που εκανε το καθήκον του …αν ειναι …. ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ !!!!!! που θα τον ελέγξει !

Ας μας εξηγήσει τι εννοούσε και γιατι θέλησε να απαντησει στον ερωτώντα Δημοτικο Σύμβουλο με τη φράση χωροφύλακας !

Δηλαδή το τιμημένο επαγγελμα των Αστυνομικων το θεωρει ως εύηχη λέξη μομφής ;

Ας ανακαλέσει αμεσα διοτι ολοι εμεις που υπηρετήσαμε την Ελληνικη Αστυνομία και νοιωθουμε τιμη γι αυτο, αισθανόμαστε προσβολή οταν καποιος αιρετός που φιλοδοξεί μαλιστα να κανει και βήματα ανόδου σε εναν αλλον απαιτητικό αυτοδιοικητικο θεσμο, χάνει τόσο εύκολα την ψυχραιμια του και προσβάλει καταξιωμένους θεσμους της πατρίδας μας !

Λιγότερη αλαζονεία και περισσότερη ψυχραιμια κ.Νικα θα ηταν πολύ χρήσιμη, μαλιστα στο επομενο απαιτητικό διαστημα μεχρι την κριση των πολιτων !!!»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.