Μήνυση Λεβεντάκη για επίθεση σε βάρος του μέσω facebook

0

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε σήμερα 08 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, στο Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας καθώς και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, επειδή ασκήθηκε “επίθεση” προς το πρόσωπο του από “ψεύτικο” προφίλ στο Facebook στον λογαριασμό “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας” που διατηρεί.

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης του κ. Λεβεντάκη αναφέρονται τα εξής:

«Ο λόγος που άσκησε τα νόμιμα ένδικα μέσα ο Γεώργιος Λεβεντάκης, είναι επειδή ασκήθηκε “επίθεση” προς το πρόσωπο του από “ψεύτικο” προφίλ στο Facebook στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί (ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας). Μιλώντας με χυδαίους χαρακτηρισμούς για εκείνον με αναληθή ”υποτιθέμενα” στοιχεία για την επιχειρηματικότητα του και μη διστάζοντας να επεκταθεί ακόμα και στους οικογενειακούς δεσμούς με τη μητέρα του.

Μετά από συγκεκριμένες οδηγίες από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, το σχόλιο διαγράφηκε από το προσωπικό του προφίλ, προκειμένου να “πάρει” τη νομική οδό.

Ζητώντας εξηγήσεις ο Κ. Λεβεντάκης, με προσωπικό μήνυμα για το ποιος βρίσκεται πίσω από όλο αυτό το γεγονός, η απάντηση που του δόθηκε ήταν “θα σου πω εγώ τις επόμενες ημέρες”.

Ως εκ τούτου αυτεπάγγελτα έγινε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και για απειλές. Οι άγνωστοι θα πάψουν να “κρατάνε” την ανωνυμία τους εφόσον σε λίγες ώρες θα έχουμε τα πλήρη στοιχεία τους από τον εισαγγελέα.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.
Στις 26 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα, ξεκινάμε από την αρχή.
Στις 26 Μαΐου η Τριφυλία θα βγει νικήτρια και ενωμένη.
Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα σας ευχαριστώ».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.