Μήνυσαν τον Περ. Μαντά 2 σύμβουλοι του Π. Τατούλη

0

Με τον ίδιο τρόπο απάντησαν ο αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Ρουμελιώτης και ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Παπαφωτίου, στις εναντίον τους μηνύσεις από το Περικλή Μαντά, στην “προσπάθεια ενοχοποίσης και ποινικοποίησης των καταθέσεων των μαρτύρων του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των πληρεξιούσιων δικηγόρων τους, ζητώντας του “να εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, στα πλαίσια της αυτοφώρου διαδικασίας, όπως έκαναν και οι ίδιοι, οι οποίοι και εμφανίστηκαν οικειοθελώς”.

Όπως τον Πέτρο Τατούλη, μήνυσε ο κ. Μαντάς και τους προαναφερόμενους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Περιφερειάρχη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία.

Ο κ. Μαντάς υπέβαλε μήνυση στον κ. Τατούλη, γιατί τη Δευτέρα (24/9/18), κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τη λύπη του “για το κατάντημα ενός πρώην αντιπεριφερειάρχη και σήμερα ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου”, φωτογραφίζοντας έτσι τον κ. Μαντά, κατηγορώντας τον ότι πήγαινε τότε στο γραφείο του και του ζητούσε (επιπλέον) μαύρο χρήμα για ιδιοκτήτη μέσου μαζικής ενημέρωσης.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η προσπάθεια ενοχοποίσης και ποινικοποίησης των καταθέσεων των μαρτύρων του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Απόστολου Παπαφωτίου και Γεωργίου Ρουμελιώτη, σε διανοιγείσα δίκη από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Περικλή Μαντά, αποτελεί παλιά και γνωστή τακτική, η οποία θα καταπέσει ενώπιον των δικαστικών αιθουσών. Μετά την κατάθεση αντίθετων μηνύσεων κατά του κ. Μαντά από τους ανωτέρω μάρτυρες καλό θα ήταν ο κ. Μαντάς να εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, στα πλαίσια της αυτοφώρου διαδικασίας, όπως έκαναν και οι ίδιοι, οι οποίοι και εμφανίστηκαν οικειοθελώς.

Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Αθανάσιος Ι. Καβουρίνος

Ανδρέας Θ. Βαγγόπουλος”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.