Μήνυμα του Δημάρχου Μεσσήνης για τη νέα σχολική χρονιά

0

Κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αύριο, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος θα παραβρεθεί στον αγιασμό των εξής σχολείων: Στις 8.30 π.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, στις 9 π.μ. στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης και στις 9.30 π.μ. στο 1ο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Μεσσήνης.

Εξάλλου με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Μεσσήνης απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και  καλή δύναμη.

Ιδιαίτερες ευχές στα «πρωτάκια» μας που κάνουν φέτος τα πρώτα τους βήματα στη μάθηση και οφείλουμε όλοι να αγκαλιάσουμε και να υποδεχθούμε με κατανόηση. Για τους τελειόφοιτους του Λυκείου που φέτος θα δώσουν την πρώτη τους μεγάλη μάχη για την είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση εύχομαι οργανωτικότητα, σύνεση και προγραμματισμό για την επίτευξη των στόχων τους.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής θα ήθελα να δηλώσω ότι θα είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα ώστε να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό, ασφαλές και ανταγωνιστικό που να εξασφαλίζει στα παιδιά μας τις ευκαιρίες να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία των ενηλίκων.
Καλή σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης
Γιώργος Αθανασόπουλος».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.