“Μήνυμα αγώνα και αισιοδοξίας”

0
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μήνυμα αγώνα και αισιοδοξίας δίνει το αποτέλεσμα της μαζικής συμμετοχής στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου μας. Την Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή (4 -5 -6 Οκτώβρη) ψήφισαν συνολικά στον Δήμο Μεσσήνης 273 Αγρότες. Εκλέχτηκε νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και 27 αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης χαιρετίζει τη μαζική συμμέτοχη των εκατοντάδων αγροτών που στήριξαν την προσπάθεια του συλλόγου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τόσο για ανάδειξη διοικητικού συμβούλιου του συλλόγου μας, όσο και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Η μαζική συμμέτοχη στις κάλπες αλλά και η εγγραφή των πολλών νέων μελλών στο σύλλογο δίνει νέα πνοή στο κίνημα και ελπίδα στον αγώνα μας.

Καλούμε όλους τους αγρότες της Μεσσήνης που συσπειρώθηκαν στον σύλλογο, να αντιπαλέψουμε τη λογική της μοιρολατρίας, τις πολιτικές που μας έφτασαν στο ξεκλήρισμα. Οργανώνουμε τους μαζικούς αγώνες μας, εναντία σε κάθε μέσω που χρησιμοποιούν για να μας φτωχοποιήσουν η Ευρωένωση, η ΚΑΠ και οι κυβερνήσεις τους νέες και παλιές.

Η απάντηση μας θα είναι οργάνωση και αγώνας. Τα σχεδία τους να μας βγάλουν από τη μέση, μαζεύοντας τη γη πέντε μεγαλοαγρότες και δυο μεγαλοεπιχειρήσεις που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα σε όλο τον νόμο μετατρέποντας μας εργάτες στα χωράφια μας θα πέσει στο κενό.

Δεν μασάμε ότι η «ανάπτυξη» που επαγγέλλονται θα μας φέρει καλύτερες μέρες, αφού θα είναι ανάπτυξη για λίγους στηριγμένη στις πλάτες όλων μας.

Ο κάθε φτωχός αγρότης, μαζί με την οικογένειά του, μαζί με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό, να πάρει θέση στον αγώνα για την επιβίωσή του.

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης

μοιραστειτε το:

Comments are closed.