Μάκαρης: Αποπνικτική ατμόσφαιρα σε γιορτινό κλίμα

0

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) είναι μια νέα κοινωνική δομή για τη φύλαξη παιδιών σχολικής ηλικίας και πραγματοποιούνται από τους Δήμους στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).

Με την ολοκλήρωση  της πρώτης χρονιάς του θεσμού αυτού πραγματοποιήθηκε χτες 21/6 στο κατάμεστο αμφιθέατρο “Θόδωρος Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου η γιορτή «Τα ΚΔΑΠ Καλαμάτας στον ελληνικό κινηματογράφο». Σε αυτήν την εκδήλωση παρουσιάστηκαν με επιτυχία θεατρικά δρώμενα, χορευτικά και έκθεση με δημιουργίες  των παιδιών που συμμετείχαν στα ΚΔΑΠ.

Μοναδική παραφωνία στο γιορτινό κλίμα ήταν η απουσία κλιματισμού στην συγκεκριμένη αίθουσα που δημιούργησε αφόρητη και αποπνικτική κατάσταση στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς που παρακολούθησαν την συγκεκριμένη εκδήλωση. Η δημοτική αρχή αφού έχει αναλάβει την πλήρη διαχείριση της συγκεκριμένης αίθουσας οφείλει να εξασφαλίζει τα αυτονόητα όπως είναι ο κλιματισμός.

Μανώλης Μάκαρης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Καλαμάτας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.