Λύθηκε το πρόβλημα στην Ψυχιατρική του Νοσοκομείου Καλαμάτας

0

Το πρόβλημα που υφίσταται το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την κάλυψη των εφημεριακών αναγκών της Ψυχιατρικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας λύθηκε από εχθές με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, με την οποία εγκρίθηκε η μετακίνηση της ιατρού Ψυχιατρικής ΕΣΥ Ευσταθίας Φουρτούνη από το Γ.Π.Ν. Τρίπολης – ΚΨΥ στο Γ.Ν. Μεσσηνίας- Ν.Μ. Καλαμάτας.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με τα προβλήματα στην λειτουργία της Ψυχιατρικής κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας.

«Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το διορισμό ενός μόνιμου ψυχιάτρου και ενός παιδοψυχιάτρου για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καλαμάτας», καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης του Ν.Μ. Καλαμάτας.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και Νίκος Μωραΐτης με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας, για τα «προβλήματα στη λειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής στο Γεν. Νοσοκομείο Καλαμάτας», ζητούν να πληροφορηθούν «τι μέτρα θα πάρει προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις γιατρών και να προκηρυχθούν άμεσα οι κενές θέσεις ψυχιάτρων, να προσληφθεί το αναγκαίο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων με μόνιμη σχέση εργασίας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και να εξοπλιστεί με τον αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό η Ψυχιατρική Κλινική ώστε να λειτουργεί πλήρως καλύπτοντας τις ανάγκες που υπάρχουν».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.