Λαντζουνάτο Τριφυλίας: Κρυμμένο αλλά πολλά υποσχόμενο!

0

Άλλο ένα οδοιπορικό με ξεναγούς αυτή την φορά τους Γιάννη Αδαμόπουλο, Γιώργο Γεωργακόπουλο, Γιώργο Σταθόπουλο και  Γιάννη Λάσκαρη ψηφιοποίησε ομάδα της σχολής Αλγόριθμος για τις ανάγκες της σειράς «Ξεναγήσεις» της σελίδας και φορέα ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται», με προορισμό αυτή τη φορά το Λαντζουνάτο Τριφυλίας.

Μέσα από το οδοιπορικό καταγράφεται η φυσική ομορφιά του χωριού και οι εναλλακτικές προτάσεις για τις οποίες χαρακτηρίζεται. Με ένα κάστρο γεμάτο ιστορία και επιβλητική παρουσία πάνω από το χωριό (Σαφαλαούρο), μια σπηλαιοεκκλησιά σε ειδυλλιακή τοποθεσία και πολλές διαδρομές για πεζοπορία το χωριό κατακτά τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού.

Σήμερα το Λαντζουνάτο κατοικείται από λιγοστούς κατοίκους, αλλά διατηρείται ζωντανό καθώς ο επισκέπτης όλες τις εποχές θα βρει ανοιχτό το καφενείο του χωριού. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για το χωριό και την ευρύτερη περιοχή έχει αναρτηθεί σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης και στο ιστολόγιο http://www.lantzounatoperiigisi.blogspot.com

μοιραστειτε το:

Comments are closed.