Λέσχη Ανάγνωσης ξεκινά στην Καλαμάτα

0

Λέσχη Ανάγνωσης ξεκινάει για το 2018 στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με πρωτοβουλία και σε συνεργασία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας και της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, παράλληλα με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την παρουσίαση των σταθμών του νεοελληνικού μυθιστορήματος. Κοινός στόχος είναι η καλλιέργεια και η προαγωγή της φιλαναγνωσίας.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 7.00 το απόγευμα, στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Τα βιβλία που έχουν ορισθεί για την πρώτη ανάγνωση είναι “Η Πάπισσα Ιωάννα” του Εμμανουήλ Ροΐδη και “Η Νανά” του Εμίλ Ζολά. Η επιλογή τους προέκυψε μέσα από συζήτηση κατά την εκδήλωση «Μιλάμε για το νεοελληνικό μυθιστόρημα» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2018.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (2721096818 και mail@vivlkkal.mes.sch.gr) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.