Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Νεοχωρίου

0

Σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και στον κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τη Δευτέρα 6υ Μαΐου 2019 και για 5 ημέρες, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, «οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 134,8 και 135,5 (σήραγγα Νεοχωρίου με κατεύθυνση προς Καλαμάτα)».

Από αέρος, η σήραγγα Νεοχωρίου και εξωτερικά ο δρόμος που θα χρησιμοποιηθεί για το ρεύμα προς Αθήνα

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Από την Δευτέρα (6.5.2019) έως και την Παρασκευή (10.5.2019) η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Νεοχωρίου Α), σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.