Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Ιατροπούλου

0

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης -με εφαρμογή της κατάλληλης σήμανσης- θα εφαρμόζονται από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και για δέκα ημέρες για την ολοκλήρωση πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου, από Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, προκειμένου να υλοποιηθεί το Στάδιο 2 του έργου «Ολοκλήρωση πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου από Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος», θα πραγματοποιηθούν ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης για τη διευθέτηση κυκλοφορίας των οδών Χρ. Παγώνη και Αντωνοπούλου, διότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται στη διασταύρωση των οδών Ιατροπούλου και Χρ. Παγώνη.

Η μορφή που θα έχει η οδός Ιατροπούλου μετά την λοκλήρωση της πεζοδρόμησης της, από οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού έως Νέδοντος

Στο στάδιο αυτό θα υλοποιηθούν, με εφαρμογή της κατάλληλης σήμανσης από τον ανάδοχο, από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και για δέκα ημέρες, οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Χρ. Παγώνη μεταξύ των οδών Αντωνοπούλου και Κεφάλα, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, όταν είναι εφικτό.
  • Αντιδρόμηση της οδού Αντωνοπούλου, ώστε να μην εγκλωβίζονται τα οχήματα στην οδό Χρ. Παγώνη.

«Με σκοπό την εύρυθμη κυκλοφορία και την ασφάλεια των πολιτών κατά τη διάρκεια των εργασιών, παρακαλούμε για τη συνεργασία των οδηγών και τη συμμόρφωση με την εργοταξιακή σήμανση», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.