Κρουαζιερόπλοιο με 1.214 επιβάτες στην Καλαμάτα

0

Το κρουαζιερόπλοιο “Marella Celebration”, νηολογίου Μάλτας κατέπλευσε σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 στις 7 το πρωί, στο λιμάνι της Καλαμάτας με 1.214 επιβάτες -οι περισσότεροι των οποίων Βρετανοί, αλλά και σημαντικός αριθμός Κορεατών- και πλήρωμα 522 ατόμων. Το σκάφος ήλθε από τον Πειραιά και απέπελευσε για την Κέρκυρα στις 5 το απόγευμα.

Τους επισκέπτες, που αποβιβάσθηκαν από το κρουαζιερόπλοιο, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες και κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.

Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, με τα πόδια, ή με αστικό λεωφορείο, ή με ταξί, ζήτησαν δε ιδιαίτερα να μάθουν πώς θα μεταβούν στο Κάστρο και το Κέντρο της πόλης, καθώς και πού μπορούν να κάνουν μπάνιο. Ορισμένοι – χρησιμοποιώντας ταξί – είδαν από κοντά αξιοθέατα σε άλλες περιοχές. Επίσης, μερικοί τουρίστες πήγαν εκδρομή με λεωφορεία στο Μυστρά, στην αρχαία Μεσσήνη και στην Μπούκα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.