“Κουμπαράδες Ζωής” για τον μικρό Ραφαήλ από τον Δήμο Οιχαλίας

0

Ο Δήμος Οιχαλίας, με ενημέρωση στο Δ.Σ. που έκανε η Δήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, συμμετέχει στη Πανελλαδική προσπάθεια για τη συλλογή των χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ και θα πραγματοποιήσει «Κουμπαράδες Ζωής» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Δωρίου, Μελιγαλά και Μερόπης, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας σημειώνεται σχετικά:

«Κατόπιν της από 23/10 Ανακοίνωσης της MDA Ελλάς (Σωματείου για τη Φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις) που έτρεξε την καμπάνια για τη συλλογή των χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, αναφέρεται ότι ασχέτως της θεραπείας, «θα υπάρξουν πρόσθετα έξοδα μεταφοράς, διαμονής καθώς και διάφορες θεραπείες που απαιτούνται για την βελτίωση και διατήρηση της φυσικής κατάστασης του ασθενούς (φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες, λογοθεραπείες, υδροθεραπείες κλπ.) που θα λάβει καθ’ όλο το χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών, της εκεί παραμονής του». Γι’ αυτό το λόγο, η εκστρατεία θα συνεχιστεί έως την 31η Οκτωβρίου.

Επιπλέον, χώρος συγκέντρωσης των δωρεών, θα παραμείνει για διάστημα από Τρίτη 29/10 έως και Τετάρτη 30/10 το δημοτικό κατάστημα Μελιγαλά.

Είμαστε βέβαιοι, ότι στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, όλοι μας θα βοηθήσουμε ουσιαστικά το εγχείρημα αυτό με τη μαζική μας υπεροχή.

Ας μη ξεχνάμε πως η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.