Κορωνοϊός: Πρόστιμο και επίπληξη στον Μίλτο Χρυσομάλλη

0

Πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού επιβλήθηκε στον βουλευτή Μεσσηνία της Ν.Δ. Μίλτο Χρυσομάλλη, ο οποίος δέχτηκε και “αυστηρή επίπληξη” από τον Γ.Γ. της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος.

Ειδικότερα, ο κ. Χρυσομάλλης την Τετάρτη, (3/3/21), καθώς βρισκόταν στο lobby του ξενοδοχείου “The Duke Boutique Suites” στο Κολωνάκι, ελεγκτές της ΕΑΔ στις 9:05 το βράδυ διενήργησαν έλεγχο, με αντικείμενο τη διαπίστωση της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε παραβίασή των μέτρων κατά του κορωνοϊού από τον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτο Χρυσομάλλη στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Πρόστιμα για μη εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, βεβαιώθηκαν στο ξενοδοχείο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”

Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.
Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΛΤΟΥ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε πως είπε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι δεν έχουν παραβιαστεί τα περιοριστικά μέτρα και πως λειτουργεί στο πλαίσιο των βουλευτικών του καθηκόντων

Ειδικότερα, για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, στο ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι, o Μίλτος Χρυσομάλλης μίλησε στο protothema.gr.

Ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέρει πως βρισκόταν σε Lobby κεντρικού ξενοδοχείου το οποίο λειτουργεί νόμιμα σε συνάντηση με δημοσιογράφο, φορώντας μάσκες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Ο ίδιος εξήγησε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι δεν έχουν παραβιαστεί τα περιοριστικά μέτρα και πως λειτουργεί στο πλαίσιο των βουλευτικών του καθηκόντων υποδεικνύοντας και την βουλευτική του ταυτότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές ανέφεραν ότι η συνάντηση θα έπρεπε να γίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και όχι στο λόμπι του ξενοδοχείου και επέβαλαν το σχετικό πρόστιμο.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.