Κλοπές από 19χρονο σε αυτοκίνητα και σπίτια

0

Εξιχνιάστηκαν, 4 κλοπές και απόπειρα κλοπής σε οχήματα και σπίτια, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας Μεσσηνίας για τις οποίες κατηγορείται ένας 19χρονος ημεδαπός, ενώ κατά την αστυνομία υπάρχουν και  άγνωστοι συνεργοί του

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής διερεύνησης από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας και μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 19χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέπραξαν από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 13.9.2018 έως την 16.9.2018, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας  Μεσσηνίας, 3 περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων 2 σε οχήματα και μία σε σπίτι, καθώς και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής επίσης σε σπίτι.

Από την προαναφερόμενη εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

  • Εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 27.2.2018, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.