Κινητοποίηση κατά της συμφωνίας για τις βάσεις των ΗΠΑ

0

Στην κινητοποίηση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτώβρη στις 6:30 το απόγευμα στην Πλατεία 23ης Μαρτίου «για την ανανέωση από την κυβέρνηση της επικίνδυνης Συμφωνίας Ελλάδος – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το παράρτημα Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί «τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, τους φίλους και απογόνους, να συμμετάσχουν ενεργά».

Στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το παράρτημα Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την ανανέωση από την κυβέρνηση της επικίνδυνης Συμφωνίας Ελλάδος – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις.

Με τη φιλοπόλεμη αυτή Συμφωνία η κυβέρνηση της ΝΔ, αξιοποιώντας το στρωμένο έδαφος που προετοίμασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, «ξεπλένοντας» τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, κάνει ένα ακόμα βήμα στην επικίνδυνη πρόσδεση της χώρας στα ευρωατλαντικά ιμπεριαλιστικά σχέδια, που στοχοποιούν τη χώρα μας σε περίπτωση πολέμου.

Καταγγέλλουμε τη Συμφωνία για τις βάσεις με την ΗΠΑ και προειδοποιούμε για τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονεί για το λαό και τη χώρα μας και ζητάμε να κλείσουν οι αμερικαΝΑΤΟίκές βάσεις.

Καλούμε τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, τους φίλους και απογόνους, να συμμετάσχουν ενεργά στην κινητοποίηση που διοργανώνουν σωματεία και φορείς της πόλης μας την Παρασκευή 18 Οκτώβρη στις 6:30 στην Πλατεία 23ης Μαρτίου.

  • Για το κλείσιμο της βάσης της  Σούδας , το διώξιμο όλων των βάσεων.
  • Καμιά συμμετοχή Ελλήνων στρατιωτικών στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε άλλες χώρες .
  • Για να γυρίσουν πίσω οι Έλληνες φαντάροι και στρατιωτικοί που βρίσκονται έξω από τα σύνορά μας.
  • Για αποδέσμευση της χώρας μας από τις ευρωατλαντικές λυκοσυμμαχίες της   ΕΕ και του ΝΑΤΟ

Το παράρτημα Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.