ΚΙΝΑΛ: Ο Γιάννης Μπουντρούκας υποψήφιος Περιφερειάρχης;

0

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και γνωστό επιχειρηματίας, Γιάννη Μπουντρούκα, φέρουν ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στηριζόμενο από το «Κίνημα Αλλαγής», σύμφωνα με δημοσιεύματα αρκαδικών ΜΜΕ

Όπως αναφέρει το arkadiapress.gr, «σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας δέχτηκε τελικά την πρόταση του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης Γεννηματά να θέσει τον εαυτό του επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Εξάλλου και το kalimera-arkadia.gr φέρει ως υποψήφιο περιφερειάρχη με το ΚΙΝ.ΑΛ τον Γιάννη Μπουντρούκα, αναφέροντας σχετικά:

«Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Μπουντρούκας, φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός του Κινήματος Αλλαγής, για τις περιφερειακές εκλογές του 2019 στην Πελοπόννησο.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, αλλά οι συζητήσεις για την υποψηφιότητα έχουν προχωρήσει αρκετά και μάλλον είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθει.

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» είχε εγκαίρως γράψει ότι το ΚΙΝΑΛ έχει πάρει την απόφαση να κατεβάσει δικό του συνδυασμό στις περιφερειακές εκλογές. Το ρεπορτάζ αρχικά αμφισβητήθηκε από γνωστούς κύκλους, αλλά πλέον επιβεβαιώνεται πανηγυρικά!

Στο Κίνημα θεωρούν ότι ο Γιάννης Μπουντρούκας είναι η καλύτερη δυνατή λύση, αφού πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, που γνωρίζει καλά τις ανάγκες τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα.

Επίσης, είναι ένα πρόσωπο που παρά το γεγονός ότι προέρχεται από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δεν έχει κομματικό παρελθόν, στοιχείο θετικό για κάθε υποψήφιο. Επιπλέον, είναι εκείνος που κατάφερε να ενώσει όλες τις παρατάξεις σε μία, στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ήδη, η ηγεσία του κόμματος, αλλά και οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο, έχουν συζητήσει με τον Γιάννη Μπουντρούκα και εκτιμάται ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις επίσημες ανακοινώσεις».

Πηγές:

μοιραστειτε το:

Comments are closed.