Κατασκευή πεζοδρομίων σε Νέδοντος και Αρτέμιδος

0

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή πεζοδρομίου σε τμήμα της οδού Νέδοντος, απέναντι στο πρώην “Πάνθεον”, δίπλα στην πιάτσα του Ραδιοταξί, μέχρι τη γέφυρα που οδηγεί στην οδό Λαιΐκων.

Προηγήθηκαν διάφορες εργασίες διαμόρφωσης και υποδομής για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Ακολούθησε η διάστρωση κυβολίθων σε λωρίδα πλάτους 2 μέτρων, από το τοιχίο και προς την οδό Νέδοντος, καθώς και η κατασκευή δαπέδου βιομηχανικού τύπου δίπλα στο κράσπεδο.

Απομένουν οι φυτεύσεις, η βαφή του βιομηχανικού δαπέδου με τσιμεντόχρωμα και η τοποθέτηση φωτιστικών.

Κατασκευή πεζοδρομίων στην ανατολική πλευρά της οδού Αρτέμιδος 

Εξάλλου, κατασκευάζεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, πεζοδρόμιο επί της οδού Αρτέμιδος, στην ανατολική της πλευρά, σε όλο το μήκος του δρόμου από τη γέφυρα της οδού Παλαμά μέχρι τη γέφυρα της οδού Λυκούργου. Το πεζοδρόμιο θα δοθεί στο κοινό προς χρήση στις προσεχείς ημέρες και θα επεκταθεί, στη συνέχεια, μέχρι την οδό Ευαγγελιστρίας.

Συνολικά, μαζί με πεζοδρόμιο επί μήκους 200 μέτρων που φθάνει προς βορράν μέχρι το 4ο Λύκειο και ήδη χρησιμοποιείται, θα κατασκευασθούν από το Δήμο Καλαμάτας 1.500 μέτρα πεζοδρομίου, το οποίο στο μεγαλύτερο τμήμα του είναι πλάτους 0,90 μέτρων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.