Καταγγελία για δρομολόγιο του υπεραστικού λεωφορείου

0

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, για συμβάν στο Σταθμό του Κηφισού, κατήγγειλαν στην Αστυνομία, ως προς το δρομολόγιο express Αθήνας – Καλαμάτας, των 4:30 μ.μ. της 14/11/18, συμπολίτισσες, οι οποίες δεν κατόρθωσαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο που εκτέλεσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Όπως μας καταγγέλθηκε, επειδή το λεωφορείο δεν είχε διαθέσιμες θέσεις, λόγω προκρατήσεων, υπήρξε λίστα αναμονής. Επειδή, λίγο πριν την αναχώρηση του λεωφορείου εξευρέθηκαν τρία κενά, αυτά καλύφθηκαν από τη λίστα αναμονής, παραλείποντας όμως μια εγκυμονούσα.

Πέραν τούτου όμως, η καταγγελία είχε ένα ακόμα σκέλος, το οποίο αφορά στο ότι πέραν του επιτρεπομένου αριθμού επιβαινόντων, ταξίδεψαν με το συγκεκριμένο λεωφορείο και δυο υπεράριθμοι, από τους οποίους ο ένας κάθισε στην αναδιπλούμενη θέση του συνοδηγού και ο άλλος στα σκαλιά του λεωφορείου.

Για το γεγονός ειδοποιήθηκε και επιλήφθηκε η Αστυνομία. Όταν το λεωφορείο αναχώρησε από το Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων του Κηφισού, έφθασαν εκεί αστυνομικά όργανα τα οποία όμως δήλωσαν αδυναμία να σταματήσουν και να ελέγξουν το συγκεκριμένο όχημα, διαβεβαιώνοντας τους ότι η καταγγελία θα ισχύει για 3 μήνες, εντός της διάρκειας των οποίων θα μπορούν οι καταγγέλλουσες να προβούν σε μηνυτήρια αναφορά.

Οι αρμόδιοι προφανώς οφείλουν μια απάντηση, τουλάχιστον ως προς τη συμπεριφορά απέναντι στην έγκυο, ανεξαρτήτως αν αυτή προπορευόταν ή έπετο των τριών επιλεγέντων να καλύψουν τις κενές θέσεις του λεωφορείου. Και ακόμα, υπάρχει περίπτωση να ταξίδεψε στα σκαλιά του λεωφορείου επιβάτης του απο την Αθήνα ως την Καλαμάτα;

μοιραστειτε το:

Comments are closed.