Κανονικά ξανά η κυκλοφορία στη Ναυαρίνου από Ηρώων έως Αύρας

0
ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ

Την άρση της απόφασης για προσωρινή μονοδρόμηση – πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού Ναυαρίνου από την Ηρώων έως την Αύρας και την επαναφορά της κυκλοφορίας στην προτέρα κατάσταση αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής -μετά από σχετική εισήγηση του Δημάρχου- η οποία συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στην 12 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του αντιδημάρχουυ Νικ. Μπασακίδη. Η απόφαση τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα.

Συγκεκριμένα, μετά την εφαρμογή του δεύτερου πακέτου των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αξιολογήθηκε πως ήταν αναγκαία η τροποποίησή τους. Είχε προηγηθεί εκτεταμένη διαβούλευση, καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν καθώς και των απόψεων που δημόσια αλλά και στη διάρκεια συσκέψεων εκφράστηκαν από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, η άρση της απόφασης που αφορά στην προσωρινή μονοδρόμηση – πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου από την οδό Ηρώων έως την οδό Αύρας και η επαναφορά της κυκλοφορίας στην προτέρα κατάσταση. Η απόφαση τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.