Κανονικά η κυκλοφορία στον δρόμο Πύργου – Μεθώνης

0

Αίρεται -με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας- η προσωρινή και διακοπή και επιτρέπεται πλέον η κυκλοφορίας των φορτηγών, παντός τύπου, άνω των 1,5 τόνων ωφέλιμου φορτίου, λεωφορείων, άλλων οχημάτων μεγάλου όγκου, καθώς και οχημάτων που έλκουν τροχήλατα, στην Εθνική Οδό Πύργου – Μεθώνης, από τη χ/θ 44,5 (Τ.Κ. Ελαίας) έως και τη χ/θ 130 (Τ.Κ. Μεθώνης).

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια της από 17.9.2020 Ανακοίνωσης της Υπηρεσίας μας, σας ενημερώνουμε ότι η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Πύργου-Μεθώνης, από τη χ/θ 44,5 (Τ.Κ. Ελαίας) έως και τη χ/θ 130 (Τ.Κ. Μεθώνης), διεξάγεται κανονικά και αίρεται η προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου, άνω των 1,5 τόνων ωφέλιμου φορτίου, λεωφορείων, λοιπών οχημάτων μεγάλου όγκου, καθώς και οχημάτων που έλκουν τροχήλατα».

Η αρχική ανακοίνωση της 17-09-2020 ανέφερε τα ακόλουθα:

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και την εξασφάλιση ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών, θα ισχύσει η προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου, άνω των 1,5 τόνων ωφέλιμου φορτίου, λεωφορείων, λοιπών οχημάτων μεγάλου όγκου, καθώς και οχημάτων που έλκουν τροχήλατα, από την 21:00 ώρα της Πέμπτης (17.9.2020) και για χρονικό διάστημα 48 ωρών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού ως εξής: από τη χ/θ 44,5 (Τ.Κ. Ελαίας) έως και τη χ/θ 130 (Τ.Κ. Μεθώνης), Εθνική Οδός Πύργου- Μεθώνης».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.